Over Bourbon Avenue

BOURBON AVENUE neemt je mee langs de Soul-Boulevard!

Ze spelen rauwe en pure muziek vanuit het hart, die geïnspireerd is door verschillende onvergetelijke grootheden als o.a. Otis Redding, the Eagles, the Almann brothers, the Beatles en de triomfantelijke geluiden van gouden 60's en 70's. Hierdoor ontstaat een muzikale blend van soulvolle Rock 'n Roll muziek met een vleugje Westcoast.

"Ik kon niet geloven dat dit gewoon uit Rotterdam kwam." HenkJan Smits

Bourbon Avenue staat garant voor een intense live beleving, waarbij de verfrissende combinatie van zanger/drummer Marlon Pichel, bassist Brian Kruit, gitarist Bas Vosselman en toetsenist Jeroen Dikkers zorgen voor een bedwelmende Rock 'n Soul ervaring die al je zintuigen prikkelt! 
Laat je meeslepen door de pure vocalen van Marlon, terwijl de band, aangevuld met blazers en achtergrondzangeressen, een authentiek deken van sound neerlegt dat je niet snel zult vergeten.

Op 3 maart 2018 kwam de EP 'the Boston Recordings' uit, waarvoor de band een trans-Atlantische reis maakte naar de USA om dichtbij de bron van hun favoriete muziek het creatieve proces te starten.
Samen met producer Ed Valauskas (Eli Paperboy Reed) en Pat diCenso (Engineer) werd de nieuwe sound van de band vastgelegd en de toon gezet voor een kleurrijke toekomst.
Na talloze optredens en supportshows werd eerder al gespeeld op Oerol, Culinesse festival, diverse radiostations (NPO1, NPO5, Radio Rijnmond, e.a.) en het North Sea Jazz festival.

Ervaar Bourbon Avenue!

Marlon Pichel

Jeroen Dikkers

Bas Vosselman

Brian Kruit

© Copyright Bourbon Avenue
Website realisatie: DiscoverDesign.nl